"Cataief "cu nuca si branza dulce

Postat de Mihaela11_jo in Prajituri
1 Dec 2010 | 5855 vizualizari

"Cataieful" este indiscutabil parjitura specifica Ramadanului-postul musulman. Este singura luna din an cand este pregatit de cofetarii. Se poate umple cu nuca, migdale, fistic,fulgi de cocos, pasta de curmale,smantana.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.12.2010, 01:48
Draga Mena, sunt foarte aromate si consistente !!!!!!!!!!!!
In postul Ramadanului nu se mananca si bea absolut nimic de la rasaritul si pana dupa apusul soarelui; deci mancarurile si dulciurile sunt foarte consistente!!!!!!!!!!!!!
la 03.12.2010, 01:49
Multumesc Ruxy si tania
la 03.12.2010, 01:51
Um Jamal Ramadanul s-a terminat de 2 luni si inca nu am dat jos kilogramele in plus
la 03.12.2010, 01:54
Draga diva, cataief in l.araba este un termen pentru alta prajitura decat cea pe care o stiam noi in copilarie.
la 03.12.2010, 23:44
sunt fan deserturi libaneze!!! am mancat cataiful asta, si alte specialitati cumparate dintr-o patiserie libaneza, sunt dementiale, dar ff scumpe!! retetele mis e par tare migaloase, si ingredientele greu de gasit aici, insa daac as avea timp si rabdare, nu m-as da in laturi!
la 04.12.2010, 14:33
Atunci vino la mine si te servesc
In Ramadan placintele se cumpara de gata de la cofetarie.
Spui ca deserturile libaneze sunt scumpe , dar sunt cele mai fine din lumea araba si libanezele sunt renumite pentru priceperea lor in bucatarie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking