Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Postat de Mihaela11_jo in Prajituri
1 Dec 2010 | 6464 vizualizari

Cataieful cunoscut sub numele de “cataief pasarele” este diferit de cel obisnuit, placintele fiind de dimensiune mai mica( cu diametrul de cca 4-5 cm). Se umple in mod specific cu smantana sau pasta de curmale.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 03.12.2010, 20:56
Multumesc Ruxy
la 06.12.2010, 09:42
cata migaleala!eu n-am rabdare,numai sa le mananc ma pricep!
la 06.12.2010, 19:18
Si pentru ca nu sunt suficient de dulci se mai inmoaie si in sirop de zahar

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking