Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Postat de Mihaela11_jo in Prajituri
1 Dec 2010 | 6484 vizualizari

Cataieful cunoscut sub numele de “cataief pasarele” este diferit de cel obisnuit, placintele fiind de dimensiune mai mica( cu diametrul de cca 4-5 cm). Se umple in mod specific cu smantana sau pasta de curmale.

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 01.12.2010, 22:30
ce dragut
la 01.12.2010, 22:33
foarte interesant si cata migala
la 01.12.2010, 22:35
ce frumoase
la 01.12.2010, 22:49
foarte interesante..nu am mai vazut
la 01.12.2010, 22:53
interesant
la 02.12.2010, 09:43
arata bine
la 02.12.2010, 10:22
yam yam
la 02.12.2010, 10:46
ce bn arata!!!ce mult imi place platoul cu cele 3 brate
la 02.12.2010, 11:32
interesant
la 02.12.2010, 11:44
Ce bine arata
la 02.12.2010, 11:56
ce minunatie!5f!
la 02.12.2010, 12:35
la 02.12.2010, 15:54
super....da prea mult de lucru...pt mine 5f
la 03.12.2010, 01:42
Multumesc Ela
Multumesc Dia, dar asa cum am mentionat in Ramadan se cumpara placintele de gata
Poatavaru
Rocsi te asigur ca sunt foarte bune
Multumesc Carla si Giuliana
UmJamal cred ca te-ai saturat de ele in Ramadan
Draga pusikmea multumesc
Motanul a venit la dulce?
Multumesc Laly si Mariana
Anca
Kamy se pot cumpara si gata umplute
Multumesc tuturor si scuze ca am intarziat cu raspunsul
la 03.12.2010, 08:30
Ce minunatie Mihaela!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking