Cataif cu frisca
Postat de miha in Dulciuri 19 Mai 2009 | 11126 vizualizari
Pur si simplu delicios
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 20.05.2009, 10:10
Mi-ai facut o pofta nebuna de cataif.Nu stiu cand am timp, dar o sa-l prepar in curand.Ti-as da 5 furculite, dar le ai deja.
la 20.05.2009, 13:58
Multumesc Magdalena!
Se face atat de usor si atat de repede incat ar trebui sa-l faci cat mai curand.
la 20.05.2009, 15:30
Cred ca se poate folosi si lapte in loc de apa nu?
la 20.05.2009, 19:37
Miha, sunt taitei obisnuiti?
la 20.05.2009, 21:58
Mirela,cred ca se poate folosi si lapte.Dar e asa de bun cataiful asta,chiar si cu apa,incat ar trebui sa pastrezi laptele pentru altceva.
la 20.05.2009, 21:59
Anca,sunt taitei subtiri cu ou de la Boromir. Cred ca mai am o punga,ii fac o poza imediat.
la 01.06.2010, 21:32
oooo asta e cataiful din la medeleni? dar de ce in carte zice ca mirosea peste mirosul de sarmale a cataif , ca acoperea mirosul sarmalelor, si danutz ca sa fie ca si Herr Director a refuzat desi il inebunea mirosul si s-a multumit cu sarmalele.
oare o fii acelasi ) eu mi-am imaginat intotdeauna ceva asa cu o umplutura cu mere coapte sau scortisoara, ceva care miroase foarte puternic aromat.
Oricum o sa-l fac!
COMENTEAZA