Catina -comoara din camara mea

Postat de mihaelar63 in Conserve
17 Ian 2011 | 12269 vizualizari

Am cumparat asta toamna fructe de catina . O parte am amestecat-o cu miere si am consumat cate o lingura pe stomacul gol , urmare iarna aceasta inca nu am fost racita Ce mi-a ramas am pus la congelator .,m-am gandit sa fac din ea gem . Catina contine de zece ori mai multa Vit C. Deoarece se proceseaza greu , fiind greu de cules si curatat ,in occident un borcanel cu gem de catina costa aproximativ 65 $. Inseamna ca eu am o mica comoara in camara , nu din punctul de vedere banesc ci din beneficiul adus sanatatii !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 17.01.2011, 18:49
da prin fierbere nu-si pierde din proprietati?
eu asa am auzit...la anul vreau sa-mi pun si eu dar amestecate asa crude cu miere am inteles ca se tine f bine in frigider
la 17.01.2011, 18:54
Miuta , sanatate in stare pura
la 17.01.2011, 18:57
Kami orice fruct e mai benefic pentru sanatate proaspat , neintervenit termic .
Aveam nevoie de loc in congelator si asa mi-a venit ideea sa tranform in gem .
la 17.01.2011, 23:15
la 02.08.2011, 00:33
interesanta dulceata ta....imi place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking