Ceafa de porc a la Janet

Postat de janet in Porc
8 Iul 2010 | 6143 vizualizari

Imi place tare mult acest mod de preparare a carnii de porc la gratar! Gustul dulceag al carnii,cel sarat al branzei si gustul acru de la zeama de lamaie, ii confera carnii un gust deosebit, nu mai este o banala friptura la gratar. Servita pe un pat de cartofi pai si un pic de patrunjel peste, friptura noastra capata o eleganta aparte la prezentare!

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 08.07.2010, 18:39
la 08.07.2010, 18:44
rivka, si eu
la 08.07.2010, 18:46
oaaaaaaaaaa, ca bine mai arata....si eu si eu vreau..............las furculitele si sper sa capat ceva..............
la 08.07.2010, 18:52
si eu !
la 08.07.2010, 18:54
Pot sa indraznesc sa cer si eu putin?Arata asa de bine...
la 08.07.2010, 19:32
foarte bine arata si cred ca-i delicioasa
la 08.07.2010, 19:54
Multumesc,fetelor ,daca o sa incercati ,sigur nu o sa regretati!
sinteni niste dragute!
la 08.07.2010, 21:18
Janet,vreau si eu
la 08.07.2010, 21:24
Sigur,Mena,cu cea mai mare placere!
la 08.07.2010, 21:26
deosebit,ca de obicei,Janet
la 08.07.2010, 21:41
la 08.07.2010, 21:55
Am ajuns cam tarziu,mai ai o portie si pentru mine?
la 08.07.2010, 22:50
laly eu am ajuns si mai tarziu...bravo janet
la 09.07.2010, 23:31
ai dreptate , sa transformi banalul in deosebit e granita dintre bucatarie si arta
la 10.07.2010, 11:38
Inca o data ,ma inclin si va multumec pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking