Ceafa de porc caramelizata in bere neagra

Postat de mihaelar63 in Porc
16 Ian 2015 | 6111 vizualizari

Frumos se mai rumeneste carnea preparata la cuptor cu bere neagra .In timpul coacerii alcoolul din bere se evapora si ramnae o culoare si un sos delicios .

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.01.2015, 00:17
Liliana trebuie incercat
la 18.01.2015, 00:18
Mirela se poate prepara si pentru copii , alcoolul se evapora
la 18.01.2015, 00:19
Rocsi daca nu ai preparat, trebuie
la 18.01.2015, 00:20
Dantes sunt curioasa ce nota personala ai sa aduci preparatului
la 18.01.2015, 11:38
foarte buna carnita
la 18.01.2015, 21:04
Vai,cat imi place...!
la 27.03.2018, 01:07

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking