Ceafa de porc caramelizata in bere neagra
Postat de mihaelar63 in Porc 16 Ian 2015 | 6132 vizualizari
Frumos se mai rumeneste carnea preparata la cuptor cu bere neagra .In timpul coacerii alcoolul din bere se evapora si ramnae o culoare si un sos delicios .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 16.01.2015, 23:27
Tare buna! Am incercat si eu o reteta asemanatoare mai demult.
la 16.01.2015, 23:33
ce faina e si ce faina e poza
la 16.01.2015, 23:34
Merisor , sunt multumita de rezultat , precis o sa mai prepar
la 16.01.2015, 23:35
Bun bun
la 16.01.2015, 23:36
Multumesc Adinuta-san tocmai ma gandeam sa o schimb . Doar stii ca sunt experta la foto
la 16.01.2015, 23:37
Daca nu putem bea berea atunci o mancam
la 16.01.2015, 23:42
Ce bine arata!!
la 17.01.2015, 00:21
buna buna
la 17.01.2015, 02:00
Bya
la 17.01.2015, 02:00
Multumesc Raluca
la 17.01.2015, 02:01
Domnii au intaietate la degustarea ingredientelor . Si doamnele ))
la 17.01.2015, 08:50
Direct la favorite
la 17.01.2015, 08:55
ooo ce deliciu o fi!
la 17.01.2015, 19:45
Vaaai cum arata!
la 17.01.2015, 20:21
Suuuuper!
COMENTEAZA