la 27.07.2010, 22:12 deci epurila eu numai asa fac ceafa de porc altfel sincer mi se pare ca stric carnea de pomana, daca e la tigaie si nu la gratar: o prajesti in unt si pe o parte si pe alta, intr-o ligura mare acolo sa isi lase sosul bine sa fie, si chiar la sf ultimele minutele pui vinul lasi sa sfaraie acolo bine sa se faca sosul bun si gata, nu o lasi sa se arda carnea de porc ceafa ii buna sa fie asa suculenta , sincer poate e mai plin de colesterol, grasime dar e mai gustoasa asa in unt.
la 27.07.2010, 22:20 rivka imi faci pofta si doar ce am mancat! data viitoare jur pe rosu ca asa fac!
la 27.07.2010, 22:59 Epu,e o bunatate ce ai facut tu acolo,vreau si eu o portie ca salivez deja
la 27.07.2010, 23:12 Iutita o fac foarte des, noi spunem mujdei de rosii. Ce ai facut e foaaaaarte bun !dar.....bomba calorica......Eu sa-ti spun drept salivez , dar nu cer
la 28.07.2010, 01:16 direct la favo trebuie incercat acest sos minunat,super
la 28.07.2010, 01:52 Ce fain arata, pot sa pun 6 furculite? stii de ce? ca pe una o iau inapoi ca sa fur un pic din bunatatea asta!
la 28.07.2010, 08:15
la 28.07.2010, 09:31 Daca Bunica se fereste de bombe ...calorice, eu nu! Vreau o portie mare!!
la 28.07.2010, 10:06 multumesc fetelor! Buni lasa ca pt.voi e doar virtual dar eu am papat bomba calorica de unde si burtica de iepuras rotunjita in sus la soare!
la 28.07.2010, 16:00 O bunatate !!! Toate furcile ti le dau !
la 28.07.2010, 16:07 multumesc sidy!
la 28.07.2010, 20:27 CE bine arata!Nu stiam ca se numeste asa sosul acela ,imi place foarte mult!
la 28.07.2010, 21:13
la 28.07.2010, 21:30 mersi ana scumpa nici eu nu stiam de orezul ala pe care l-ai facut azi ca ii zice sarbesc desi il faceam si eu