la 26.11.2009, 16:47 asta e una dintre mancarurile mele preferate, simplu, fara sa complici inutil si sa amesteci prea multe ingrediente, foaaarte bun oana, l-am pus la favorite, sincer mi se pare si fff potrivit pt masa de craciun cu prietenii sau seara de trecere dintre ani...
arata mai mult risoto in poza, ce orez ai folosit?
la 26.11.2009, 17:02 Rivka Ma bucur ca iti place! Chiar se face usor, ca le bagi la cuptor si nu e complicat. Orezul e unul cu bob mare, Riso Scotti, l-am fiert in apa multa cu sare, apoi nu am scurs apa, de obicei asa faceam, am pus un cubulet de unt si am lasat acoperit si s-a umflat mult. Tare bun a iesit! O sa pun fripturica si in pagina speciala de Craciun
la 26.11.2009, 18:27 M-ai omorat cu friptura asta! Nu am mai mancat de muult, si fiarta in suc de rosii este o bunatateee! are un gust aparte!
la 26.11.2009, 18:35 Asa e, Teo! Ma bucur ca iti place si tie!
la 26.11.2009, 23:11 bun tare tre sa fie, in seara asta am mancat si noi un gratar de vitel, daca vedeam mai repede reteta ta, il faceam asa!
la 26.11.2009, 23:16 Ancuta, data viitoare
la 26.11.2009, 23:39 Oana, mai ai o portie mica si pentru mine, ca tare bine mai arata fripturica ta in sos de rosii!
la 27.11.2009, 19:40 Lia, data viitoare si pentru tine pastrez o portie generoasa!