Chakchouka - reteta tunisiana
Postat de Criss in Aperitive / Garnituri 11 Oct 2013 | 8650 vizualizari
Azi va aduc o reteta traditionala tunisiana. Am avut ocazia sa gust din cateva retete traditionale tunisiene si pot sa spun cu mana pe inima ca sunt absolut delicioase. Cel mai mult mi-au placut fructele de mare, brick-ul tunisian si makroud, o prajitura traditionala absolut delicioasa. Am devenit nostalgica..Mi0e dor de Tunisia si sper sa ajung sa o revad intr-o buna zi....
Pana atunci mai experimentez cateva retete din bucataria tunisiana si una din ele este chakchouka, o mancare aparent banala, niste ochiuri in sos de rosii. Dar de o savoare aparte, usor picanta (eu n-am facut-o iute, neavand pasta harissa. Dar harissa e cred, singurul preparat tunisian pe care nu-mi doresc sa-l mai gust vreodata, pentru ca realmente mi-a luat gura foc de la el. :D
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 11.10.2013, 11:49
superrrrrr!!!
la 11.10.2013, 12:16
E foarte buna, seamana cu o reteta turceasca menemen
la 11.10.2013, 13:40
E foarte buna!!!!! Si in Maroc se face!!!!!!
la 11.10.2013, 14:03
Multumesc. Intr-adevar, e foarte buna desi aparent e ceva atat de simplu si de banal.
la 11.10.2013, 14:25
demential, abia astept sa fac si eu
la 11.10.2013, 14:31
foarte buna,de retinut
la 11.10.2013, 16:00
Interesanta reteta. Chimenul cred ca-i da o aroma deosebita mancarii.
la 11.10.2013, 21:03
Ce faina este reteta
la 15.10.2013, 08:57
Multumesc dragelor. Intr-adevar e o reteta savuroasa, aromata, foarte simpla si gustoasa.
la 31.03.2014, 07:20
super
COMENTEAZA