Ingrediente
- Pentru blat :
- 2 oua
- 125 ml ulei
- 125 ml lapte
- 200 gr faina
- 150 gr zahar
- 2 linguri cacao
- 3 linguri fulgi de ciocolata
- 1 lingurița praf de copt
- Pentru glazura
- 4 linguri zahar
- 2 linguri apa
- 2 linguri margarina Unirea
- 2 linguri cacao
Mod de preparare
BLAT
Intr-un bol se amesteca ingredientele uscate , in alt bol mixam ouăle cu uleiul apoi adaugăm laptele si mai mixam puțin , turnam ingredientele lichide peste cele solide si le mixam cca 3 minute pana se amesteca bine . Compoziția obținută se pune intr-o tava pt chec tapetata cu hârtie de copt se da la cuptorul preancalzit pentru cca 30-35 min la o temperatura de 180 grade .
GLAZURA
Se pune zaharul cu apa la foc mic , cand se topește zaharul se pune margarina si cacaua , se fierbe puțin pana obținem o glazura mai densa , si se pune uniform peste chec .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|