Ingrediente
- 200 g sunca de Praga
- 100 g masline negre
- 1 conserva ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 100 g carnati de porc semiafumati
- 2 oua
- 50 g faina
- 1 pliculet praf de copt
- 100 g cascaval
- 20 g parmezan
Mod de preparare
Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade.
Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras.
Amestecati cele doua compozitii cu o spatula, pana se omogenizeaza frumos.
Puneti amestecul in cele 2 tavi de chec si radeti deasupra parmezanul.
Dati la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.
Se lasa sa se raceasca complet si se portioneaza.
Sunt minunate pentru mese festive, mic dejun.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|