Ingrediente
- 5 oua
- 150 ml lapte
- 50 ml ulei
- 150 g sunca presata
- 100 g sunculita taraneasca
- 200 g cascaval ras
- 1 ardei gras rosu
- 150 g masline feliate
- 150 g ciuperci feliate (la borcan/cutie)
- 250 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 3-4 linguri smantana
- 1 legatura patrunjel (optional)
- putin piper macinat
Mod de preparare
Se bat bine ouale cu laptele si smantana, se adauga faina in ploaie, praful de copt si se omogenizeaza aluatul.
Adaugam cascavalul ras, sunca si ardeiul taiate cubulete, ciupercile si maslinele feliate, piperul macinat. Amestecam si turnam compozitia intr-o tava de chec mare, tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, 35-40 minute sau pana se rumeneste frumos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|