Ingrediente
- 5 oua
- 250 g faina
- 150 ml lapte
- 200 g smantana 10% grasime
- 2 linguri ulei
- 1 plic praf de copt
- 400 g cascaval Delaco
- 150 g salam crud uscat (Sasesc)
- 250 g bacon
- 150 g sunca din piept de curcan
- 200 g ciuperci (conserva)
- 100 g masline (verzi am avut eu)
- 2 ardei
- seminte de floarea soarelui
- seminte de dovleac
- sare
- piper
Mod de preparare
Prima oara se taie marunt toate ingredientele. 200 g de cascaval se rade si 200 g se taie cubulete.
Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul. Se adauga smantana, laptele si uleiul si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se amesteca in compozitie. Se adauga cascavalul ras si se omogenizeaza. Se adauga si restul ingredientelor si se omesteca bine.
Se tapeteaza doua tavi cu hartie de copt si se toarna compozitia in ele. Se presara semintele de floarea soarelui si dovleac uniform.
Se introduce in cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 35-40 minute. Se face proba cu scobitoarea. Cand este rumenit frumos este gata.
Se scoate din tavi si se lasa la racit. Se taie rece in felii si se poate servi.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|