Chec aperitiv
Postat de Irina
Am spalat toate legumele. Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri. Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete. Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,...
Citeste continuareaIn sfarsit acasa...alaturi de mama e mai simplu de gatit, adica orice e mai simplu.... Acest chec aperitiv pot spune ca este o mica inventie a noastra...foarte reusita de altfel.
Ingrediente
Mod de preparareDovlecelul se curata de coaja, se rade prin razatoarea mare.se sareaza si dupa ce a lasat apa se scurge. Se adauga cascavalul ras, ouale, uleiul, grisul, faina cernuta, fulgii de ovaz. Se omogenizeaza totul, se condimenteaza dupa gust, se adauga si praful de copt. Noi am pus si 2 felii de paine neagra taiate in cubulete. Puteti pune sau nu, dupa preferinta. Se tapeteaza tava cu ulei si faina se toarna compozitia. Se da la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru maxim 1 ora. se scoate din tava dupa ce s-a racit. Pofta buna!! Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecel si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Irina
Am spalat toate legumele. Am curatat ciupercile de pielita si le-am taiat felii subtiri. Dovlecelul l-am curatat si taiat cubulete. Ceapa, usturoiul, loboda si mararul le-am tocat marunt,...
Citeste continuareaPostat de ctlina
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Reveniti-le intr-o tigaie mare/wok in uleiul incalzit cu un pic de paprika afumata. Curatati si spalati legumele - dovleceii nu i-am curatat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|