Chec aperitiv cu morcov

Postat de ela2015 in Aperitive / Garnituri
13 Iun 2015 | 4362 vizualizari
Chec aperitiv cu morcov

Un chec simplu şi delicios cu mare succes în rândul fetiţelor mele!

Ingrediente

  • 5 ouă;
  • 200 gr de morcov ras fin;
  • 200 gr făină albă proaspăt cernută;
  • 200 gr de caşcaval ras;
  • 1/2 plic praf de copt;
  • 200 ml ulei de floarea-soarelui;
  • un praf de sare (gustaţi compoziţia înainte de a adauga sare, eu nu am mai pus, caşcavalul folosit era destul de sărat).

Mod de preparare

Într-un bol înalt spargem ouăle şi le batem uşor.

Radem morcovul şi caşcavalul pe răzătoarea fină.

Începem să le adăugăm alternativ peste ouă, amestecând de fiecare dată.

După ce am adăugat morcovul şi caşcavalul adaugăm făina amestecată cu praful de copt si uleiul, alternativ, până obtinem un aluat destul de grosuţ.

Turnăm compoziţia în tava de chec (de 30 de cm) tapetată cu hârtie de copt şi coacem în cuptorul preîncălzit în prealabil 30-35 de minute la 180 de grade (checul va fi uşor umed dar vă asigur ca este copt).

Servim rece cât şi cald alături de iaurturi naturale (fără arome). 

Este deosebit de bun şi gustos! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu morcov" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu dovlecel si carnati afumati

Postat de merisor67

Aperitiv chec cu dovlecel si carnati afumati

Curățăm dovlecelul de coajă și semințe și îl dăm pe răzătoarea mare. Curățăm morcovul și, de asemeni, îl dăm pe răzătoare. Curățăm ceapa și o tocăm...

Citeste continuarea

Chec aperitiv cu parizer de porc

Postat de roxana_simona

Chec aperitiv cu parizer de porc

Ouale se amesteca bine cu condimentele si faina amestecata cu praful de copt. Parizerul se taie cuburi si se amesteca cu compozitia de ou,morcovul si cascavalul se dau pe razatoarea mare iar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.06.2015, 23:41
la 13.06.2015, 23:45
Ce-mi place combinatia Eu cred ca as mai pune chimen
la 13.06.2015, 23:59
la 14.06.2015, 00:01
Mihaela, am scris la tipsuri (despre diverse adaosuri, gen chimen macinat, dovlecel ras si scurs bine de apa, ceapa tocata marunt) dar nu stiu unde a disparut rândul! Îţi mulţumesc!
la 14.06.2015, 00:02
Multumesc Motan!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking