Ingrediente
- 4 oua
- 4 linguri ulei
- 250 g zahar
- 250 g faina
- 50 g cacao
- 1 praf de copt
- coaja de lamaie
- stafide
Mod de preparare
Se bat albusele spuma tare, apoi se adauga zaharul. Se continua cu mixatul pt cateva minute.
Dupa care adaugam uleiul.
Adaugam galbenusele si amestecam bine.
E randul coajei de lamaie si al prafului de copt, sa le adaugam.
Adaugati stafidele.
La sfarsit, adaugam faina.
In tava unsa cu ulei se toarna mai bine de jumatate din compozitie.
In compozitia ramasa, se adauga cacao.
Iar apoi, compozitia cu cacao, se toarna peste compozitia alba.
Se introduce tava, in cuptorul preincalzit, pana trece testul cu scobitoarea:)
Dupa care, se lasa la racit.
E un chec foarte gustos, moale si usor de preparat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|