Ingrediente
- 300 gr biscuiti simpli
- 200 gr nuca
- 500 gr rahat
- 1 canita apa
- 50 gr nuca cocos
- 50 gr fructe goji
- jumatate borcan dulceata visine (aprox 200 gr)
- 3 lg cacao
- 1 lg cacao pt ornat
Mod de preparare
Nuca, fructele de goji le-am tocat mai marunt la robot. Au urmat biscuitii, tot la robot, dar bucati mai mari.
Rahatul l-am topit pe foc, adaugand un pic de apa.
In vasul in care am topit rahatul, am adaugat biscuitii, nuca, fructele de goji macinate, nuca de cocos, dulceata de visine si cacao. Am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.
Am pus toata compozitia intr-o forma de chec prevazuta cu folie alimentara, am uniformizat si am dat la frigider pt cateva ore.
Dupa ce a stat suficient in frigider, am scos checul de biscuiti si l-am pudrat cu putina cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu biscuiti, nuca si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (34)
|