Chec cu caise

Postat de ctlina in Dulciuri
7 Aug 2015 | 5416 vizualizari
Chec cu caise

Stiti deja ca-mi plac caisele........profit ca este inca sezonul lor

Ingrediente

  • 350 gr caise coapte -jumatati
  • 2 oua
  • 1/2 pahar zahar (un pahar =200 gr)
  • 1/3 pahar ulei
  • 1 pahar faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/3 pahar lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • zahar pudra

Mod de preparare

Separați albusurile de galbenusuri. Mixati albusurile cu praful de sare, pana se vor tine ca o bezea.

Amestecati galbenusurile cu zaharul pana devin spumoase.

Se adauga alternand uleiul, laptele amestecand in continuare.

Se pune faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilar si se mixeaza bine.

In tava de chec unsa sau in silicon varsam 1/3 compozitie si punem pe deasupra 1/3 din jumatatile de caise.

Alternam din nou compozitia si caisele- 3 straturi.

Dam la cuptor pentru 20-30 de minute. Verificam cu o scobitoare daca este copt.

Se lasa sa se raceasca.

Se decoreaza cu zahar pudra si se taie felii.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta Prajitura Hora fructelor prietene

Postat de Constelatialeu

Reteta Prajitura Hora fructelor prietene

Iata cum se prepara Reteta Prajitura Hora fructelor prietene Mai intai mi-am pregatit toate ingredientele, mi-am spalat fructele, am taiat caisele in felii nu foarte groase. Am pregatit forma...

Citeste continuarea

Desert chec cu nuci, caise si visine

Postat de katty

Desert chec cu nuci, caise si visine

Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si batem in continuare pana capata consistenta unei smantani mai groase. Adaugam uleiul, nuca macinata, omogenizam, apoi faina...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.08.2015, 20:37
la 07.08.2015, 20:43
la 07.08.2015, 20:48
Bun! ;-bd
la 07.08.2015, 20:52
la 07.08.2015, 20:58
Ce bun chec ai facut!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking