Ingrediente
- 350 grame de făină
- 150 grame de unt topit
- 4 ouă
- 3 linguri de zahăr brut sau de cocos
- 50 ml lapte
- 300 grame de căpșuni tăiate cubulețe
- 1 praf de copt bio
- o linguriță vanilie de Bourbon.
Mod de preparare
Untul topit se mixează foarte bine cu zahărul. Când zahărul e complet topit, se adaugă gălbenușurile, laptele, făină și praful de copt bio.
Albușurile le bateți spumă și le adăugați în compoziție cu ajutorul unei spatule, amestecând de sus în jos cu mișcări ușoare. Adăugați și căpșunile, încorporându-le ușor în aluat.
Amestecul se toarnă într-o tavă mare de chec tapetată cu hârtie de copt.
Se coace la 180°, timp de 25-30 de minute.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|