Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2015 | 12870 vizualizari
Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati

Un aperitiv simplu de facut pe gustul nostru.

Ingrediente

  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • 3 oua
  • 100 gr de faina
  • 100 gr branza sarata de vaca
  • 100 gogosari murati
  • 100 gr lapte
  • 1/2 praf de copt

Mod de preparare

Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou cu o spatula prin miscari usoare.

Carnatul si gogosarul se taie feliute si se adauga in compozitie si se omogenizeaza.Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se unge cu putin ou batut, pentru culoare.

Se coace la foc mediu pana devine aurie si trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu rosii si crema de branza

Postat de Oana

Tarta cu rosii si crema de branza

Foaia de aluat dezghetata se taie in dreptunghiuri (8 x 15 cm). Se unge fiecare dreptunghi cu crema de branza, lasand cate 1 cm de aluat pe fiecare latura.  Rosiile se taie in cuburi mai...

Citeste continuarea

Ciuperci umplute mioritice

Postat de Zamfira

Ciuperci umplute mioritice

Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2015, 19:16
oua are?ca mie imi place combinatia de oua cu carnati
la 02.01.2015, 19:30
3 bucati nu ajung?
la 02.01.2015, 19:44
Două la porție,Roxana
la 02.01.2015, 19:47
la 02.01.2015, 19:55
Bun, bun! ;-bd

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking