Ingrediente
- 2 bucati de carnati afumat de porc
- 3 oua
- 100 gr de faina
- 100 gr branza sarata de vaca
- 100 gogosari murati
- 100 gr lapte
- 1/2 praf de copt
Mod de preparare
Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou cu o spatula prin miscari usoare.
Carnatul si gogosarul se taie feliute si se adauga in compozitie si se omogenizeaza.Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se unge cu putin ou batut, pentru culoare.
Se coace la foc mediu pana devine aurie si trece testul cu scobitoarea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carnati de porc, branza si gogosari murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|