Ingrediente
- 2 oua
- 100 g zahar
- 125 ml ulei
- 200 ml lapte
- 50 g cacao
- 1 filoa esenta rom
- un praf sare
- 1 plic parf copt
- 3 linguri dulceata cirese
- Glazura:
- 1 ciocolata amaruie( 90-100 g )
- 50 g unt
- 30 ml lapte
Mod de preparare
Intr-un vas am mixat ouale cu putina sare, am adaugat zaharul mixand foarte bine, dupa care m turnat uleiul si am amestecat continuu. Faina cernuta am amestecat-o cu cacao si praf copt, apoi am adaugat in compozitie, incorporand-o bine.
La sfrasit am pus dulceata amestecand usor cu o spatula. Compozitia am turnat-o in tva de chec mai lunga, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Am dat la cuptor la foc moderat, approx 30 min. Am scos-a pe un gratar, am lasat sa se raceasca dupa care am turnat glazura.
A iesit un desert minunat !
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|