Ingrediente
- 140 gr de ton scurs
- 650 gr de conopida fiarta
- 2 linguri de smantana
- 2 oua
- 2 linguri de faina cu seminte pentru crackers
- 2 linguri cascaval ras
- sare, piper
Mod de preparare
Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele. Puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 15 minute. Scurgeti conopida si lasati sa se raceasca.
Incalziti cuptorul la 180°C.
Presati in piureu conopida, adaugati tonul scurs si amestecati impreuna.
Puneti faina cu seminte, smantana, cascavalul si condimentati.
Amestecati bine, puneti compozitia intr-o tava de chec unsa.
Dati la cuptor timp de 40-45 minute, verificati cu lama unui cutit trebuie sa iasa curata.
Lasati sa se raceasca inainte de a scoate din forma.
Taiati felii si serviti.
Minunat in aperitiv sau de servit cu o salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu conopida si ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|