Ingrediente
- Chec alb
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 5 linguri faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- sare
- vanilie
- Chec de ciocolata
- 100 g unt
- 50 g ciocolata
- 1/2 cana zahar
- 2 oua
- 1/2 cana faina
- 1 lingura cacao
- 1/2 lingurita praf de copt
- sare
- vanilie
Mod de preparare
Pregatim in primul rand inima de ciocolata;intr-un bol amestecam ingredientele uscate,faina,sare,cacao,praful de copt toate cernute;untul si ciocolata le topim pe bain-marie apoi dam la rece;ouale mixate foarte bine cu zahar,vanilie,adaugam ciocolata,mixam in continuare apoi incorporam faina amestecand usor cu o spatula;rasturnam compozitia in tava cu hartie de copt si lasam la cuptor 30min iar dupa ce s-a racit,decupam forme diferite(inimioare,stelute)
Pentru checul alb,facem o bezea din albusuri si zahar,adaugam galbenusurile pe rand,vanilia iar la sfarsit incorporam faina cu praful de copt si sare,amestecand usor cu o spatula;
In tava de chec cu hartie sau tava de yena,asezam inimioarele una langa alta,rasturnam compozitia,nivelam suprafata si lasam la cuptor 30min;dupa ce s-a racit,punem deasupra ciocolata topita
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu inima de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|