Postat de eleny2010 in Prajituri 22 Mar 2011 | 6232 vizualizari
Este un chec facut in grecia.. si kre imi place foarte mult. Este usor de facut si delicios dimineata la o cafea sau la un pahar de laptic. pofta mare.
la 22.03.2011, 23:03 eu vreau cu lapte rece si bine ai...revenit
la 22.03.2011, 23:24 Multumesc kamy. sincer spre rusinea mea am uitat de tot de site .. mi am adus aminte k vreau sa fac o pitsa si cautam reteta si deaia am intrat. tocmai cand faceam checul mi am adus aminte. va rog spuneti-mi... cum sa micsorez pozele k n-am microsoft office..
la 22.03.2011, 23:40 habar nu am fara microsoft office imi pare rau.....nici eu nu-s prea experta
la 23.03.2011, 07:18 buuun checul si arata bine
la 23.03.2011, 09:00 bun bun
la 23.03.2011, 09:09 Si frumos...si bun
la 23.03.2011, 09:16 Fain , da' nu-i cam dulce ?
la 23.03.2011, 09:34
la 23.03.2011, 10:22 bunn
la 23.03.2011, 13:08 onesta.. nu este foarte dulce .. ( e potrivit)stiu asa am crezut si eu la inceput 2 cani (450gr) zahar?? si prima data cand l am facut am pus dekt o cana si un pic. crede ma k cine a mancat a zis dar este foarte bun..doar ca ii mai trebuia putin zahar
la 23.03.2011, 19:27
la 23.03.2011, 21:48
la 08.04.2011, 18:20 Imi place mult cum ti-a crescut...
la 10.04.2011, 15:14 ionela am folosit faina care creste singura. se numeste aici in grecia Farina ,faina care creste singura . am mai facut si unul de ciocolata si a crescut la fel de frumos si inauntru f pufos .