Chec cu zeama de portocala

Postat de iri_love in Dulciuri
16 Feb 2017 | 3860 vizualizari
Chec cu zeama de portocala

Ingrediente

  • 4 ouă
  • 4 linguri de zahar tos (eu am pus zahar pură)
  • 4 linguri de lapte
  • 4 linguri de ulei
  • zeama de la o portocală mare
  • 5 linguri pline cu făină
  • un praf de copt
  • un praf de sare

Mod de preparare

Pentu inceput, se separă albusurile de galbenusuri.

Albusurile se vor bate cu un praf de sare.

Iar in alt vas, se vor bate galbenusurile cu zaharul. Peste acestea se va adăuga uleiul si laptele, putin cate puțin amestecînd cu un tel.

Apoi, se va adauga zeama de portocală si făina in care am adaugat praful de copt (nu am avut in casa alte mirodenii, deci nu am pus, dar cine doreste, e liber sa încerce).

Această compoziție se va adauga puțin cate puțin, in compoziția de albusuri, amestecînd usor până se va omogeniza.

Se va unge o tava cu ulei si apoi se va tapeta cu făină, apoi se va adauga compoziția in această tavă si se va da la cuptor pentru 45 de minute.

Se va tăia rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zeama de portocala" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert chec cu portocale, rom si stafide

Postat de katty

Desert chec cu portocale, rom si stafide

Intr-un castron punem stafidele. Adaugam peste ele romul si apa calda. Amestecam din cand in cand in ele pentru ca toate sa fie hidratate si aromate. Separam albusurile de galbenusuri. Batem...

Citeste continuarea

Desert chec cu nuci si portocala

Postat de eumimi

Desert chec cu nuci si portocala

 Mixam albusurile cu zaharul. Adaugam galbenusurile si apa fierbinte si incorporam cu o spatula.  Adaugam faina toata odata si praful de copt si incorporam.  Impartim...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 16.02.2017, 15:01
la 16.02.2017, 15:18
bun
la 16.02.2017, 16:55
la 16.02.2017, 17:24
la 16.02.2017, 19:59
Pufos și bun!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking