Postat de Ina in Prajituri 25 Noi 2013 | 21275 vizualizari
Intrucat zilele acestea am vazut intrebari despre checurile cu morcovi, mi-am rupt din pretiosul timp :D sa va prezint un chec delicios, "furat" de pe blogul Laurei Sava.
la 25.11.2013, 20:45 Ce pufos si ce culoare frumoasa are
la 25.11.2013, 20:48 l-am facut in postul Pastelui si mi-a placut muult! Are o textura usor umeda, dar numai atat cat sa nu se lipeasca de cerul gurii. Nu-ti vine sa te opresti din mancat
la 25.11.2013, 20:49
la 25.11.2013, 20:49 yami
la 25.11.2013, 20:50 mmm ce bun e
la 25.11.2013, 20:52 Te cred pe cuvant!Tot voiam sa fac ceva dulce,asa ca foarte curand trec la treaban-am cele necesare.Am ajuns ca tiganu'"n-am apa" minerala))
la 25.11.2013, 20:53 De post Ina? ))Cam periculos din cate spui tu )))))Tare fain arata
la 25.11.2013, 20:56 imi place
la 25.11.2013, 20:57 foarte misto imi plac mult checurile astea
la 25.11.2013, 20:58 Bunica, poti inlocui cu suc acidulat sau sirop din compot
la 25.11.2013, 21:01 Dia )
la 25.11.2013, 21:01 Dragele mele, il puteti face cu incredere, merita!
la 25.11.2013, 21:02 E bun, e foarte bun, mai ales că se face mai uşor decât cozonacul, căci nu trebuie trântit. )) Super!
la 25.11.2013, 21:02 ce bun eee..!!!
la 25.11.2013, 21:02 Tot ce trebuie este sa nu-l taiati fierbinte , ca eu m-am cam grabit