Chec delicios cu visine

Postat de RuxyRux in Prajituri
10 Iul 2011 | 10564 vizualizari
Chec delicios cu visine

Va las sa va imaginati savoarea...

Ingrediente

  • 3 oua mari
  • 1 1/2 lingurita vanilie
  • 1 cana si 1/4 faina
  • 5  linguri de apa calduta
  • 1 lingurita praf copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 3/4 cana zahar
  • 185  gr unt moale
  • 1 bol visine curatate de samburi

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 1180 grade si se aseaza gratarul la mijloc.

Ungem cu ulei o tavita de chec sau dupa dorinta o tapetam cu hartie de copt.

Amestecam ouale preferabil reci cu vanilia si apa calduta.

La mixer punem ingredientele uscate faina, zaharul, praful de copt si sarea.

Incepem sa le mixam foarte putin  apaoi adaugam din compozitia de ou pana o punem pe toata. Mixam usor 30 de secunde si punem si untul moale( la temperatura camerei).

Incepem de la viteza mica a mixerului, apoi creste viteza si mixam timp de 1 minut.

Turnam in forma, asezam visinele  si coacem  40-45 de minute in functie de cuptor sau pana se rumeneste facem testul cu scobitoarea. Si...e gata.... servim cu placere, pentru ca e grozav de bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec delicios cu visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert galuste cu caise

Postat de Oana

Desert galuste cu caise

Spalati bine cartofii in coaja si apoi puneti-i la fiert Dupa ce s-au fiert, scurgeti apa si lasati-i la racit Intre timp, desfaceti caisele...

Citeste continuarea

Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

Postat de Corina33

Desert palmieri cu nuca - de post by Mihaelar

Se amesteca nuca macinata cu cacaua si zaharul, se adauga 3 linguri de apa si se amesteca bine, iar daca amestecul este prea solid si nu se poate intinde pe aluat, mai adaugam putina apa. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2011, 15:01
fiindca tot sunt prima ma servesc cu o feliuta bun rau
la 10.07.2011, 15:25
Mersi mersi Mihaela....asa au zis si ai mei l-au papat pe tot
la 10.07.2011, 15:34
Sa inteleg ca pt mine nu au mai ramas nici framiturele ,data viitoare ma anunti pana bagi la cuptor
la 10.07.2011, 15:35
Hay ca pentru tine pun de unul imediat...ca prea esti dulcica
la 10.07.2011, 15:36
sarumana

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking