Chec fin cu cacao
Postat de Ela68 in Prajituri 12 Mai 2015 | 36464 vizualizari
M-a servit prietena mea cu o feliuta de chec cu o textura foarte fina. Ne-a placut mult si imediat ce am primit oua de tara, l-am executat rapid. Reteta este una clasica de chec, singura deosebire este ca din zahar si apa se face in prealabil un sirop. Puteti adauga in compozitie si nuci sau fructe uscate, eu n-am avut de data asta.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 13.05.2015, 02:42
Ce super e
la 13.05.2015, 05:15
Delicios!
la 13.05.2015, 07:00
arata bine
la 13.05.2015, 07:32
Apetisant!
la 13.05.2015, 10:21
Ce bun e la o cafeluta!
la 13.05.2015, 14:32
ce frumos e si ce bun ar fi pe maine dimineata la cafea
la 14.05.2015, 08:48
Hm, ce bun ar fi acum langa cafeluta mea.
la 19.07.2015, 10:11
Acum l-am bagat si eu la cuptor , doar ca eu am facut doua tavi (ptr mami meu ca are hram la biserica ) si sunt curioasa daca iese la fel de chipes ca al tau ...
la 20.07.2015, 10:13
O sa iasa si chipes si bun Diana
la 17.05.2018, 15:54
Buna ziua!..o intrebare as avea daca se poate...pentru crescut nu este necasar adaugat nimic?..un praf de copt sau altceva?...multumesc!
la 18.05.2018, 12:09
Rodica, nu este nevoie, pentru aceasta reteta nu folosesc !
COMENTEAZA