Chec "patru sferturi"

Postat de micki in Prajituri
14 Oct 2009 | 16166 vizualizari

Cred ca va intrebati de ce "patru sferturi"...nu e nimik deosebit,se numeste asa doar din simplu motiv ca este preparata din patru ingrendiente(oua,unt,zahar si faina) toate in aceeasi cantitate.Deci procedam astfel:cantarim 4 oua medii care in general cantaresc in jur de 200 grame,apoi cantarim si celelalte ingrediente asa incat sa avem 200 grame de zahar,200 grame de unt si 200 grame de faina.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 14.10.2009, 14:02
Arata tare bine Interesant !
la 14.10.2009, 15:01
arata super
la 14.10.2009, 21:03
Rivka: Pune-i si ei o palarie, ca e toamna si bate vantu. Gata cu fundele!
Si ideea cu checul e tare. Retinem.::
la 27.12.2009, 21:46
incercati ,un strat colorat ,un strat necolorat ,un strat colorat ...si la taiere veti vedea niste cercuri de toata frumusetea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking