Ingrediente
- 10 masline negre
- 10 rosii uscate
- 1 dovlecel mai mic
- 200g ton (1conserva)
- 1 crenguta de rozmarin
- 30g unt
- 3oua
- 180g faina
- 1lingurita praf de copt
- 50g cascaval
- 150ml lapte
- sare, piper
Mod de preparare
Se bat bine ouale cu un praf de sare si piper, se adauga faina cu praful de copt, untul topit, laptele, se amesteca bine, apoi dovlecelul si cascavalul rase, maslinele, rosiile si rozmarin taiate marunt, tonul din conserva cu tot cu ulei, se omogenizeaza totul bine, se condimenteaza daca e cazul, apoi se rastoarna in tava cu hartie de copt (daca aveti tava de silicon,nu mai e nevoie de hartie) si se lasa la cuptor 50 min., facand testul cu scobitoarea.
Dupa ce s-a racit, se scoate din forma se taie si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec provensal" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|