Chec pufos cu capsuni

Postat de Alepaty in Prajituri
26 Mai 2016 | 8389 vizualizari
Chec pufos cu capsuni

Un chec delicios, ce merge servit dimineata la cafea sau chiar ceai!!

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 200 g zahar
  • o lingura de cacao
  • un praf de copt
  • 150 ml ulei
  • un praf de sare
  • cateva capsuni

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul,eu l-am adaugat cam in 4 transe, apoi cand bezeaua e ferma se adauga galbenusurile impreuna cu praful de copt,cu o spatula se omogenizeaza bine ,iar apoi se incorporeaza si uleiul,apoi laptele.

Se adauga faina in 2 transe.

Jumatate de compozitie se amesteca cu 1 lingura de cacao.

Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune aluatul negru,apoi cel alb si cu o lingura se amesteca usor.

Deasupra se pun cateva capsuni.

Se coace la foc mediu ,30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert chec pufos cu cacao si capsuni

Postat de costi7hector

Desert chec pufos cu cacao si capsuni

Separăm albusurile de galbenusuri, le mixam cu putina sare si zahar până devin spuma, adăugăm galbenusurile amestecate cu ulei la fel ca la maioneza, adăugăm zahărul vanilat si faina...

Citeste continuarea

Chec pufos in 3 culori

Postat de Creatsa

Chec pufos in 3 culori

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugam treptat zaharul si batem pana devine o bezea tare si lucioasa. Adaugam pe rand cate un galbenus, uleiul si esenta de vanilie. Impartim...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2016, 13:16
Bunnnnnnnn. Interesanta combinatia cu capsuni, este asa de sezon
la 26.05.2016, 13:39
capsunici, capsunici, doua mari si doua mici...
la 26.05.2016, 13:40
bun
la 26.05.2016, 13:56
exact, imi plac atat de mult capsunile ca le-as folosi in toate cele :">
la 26.05.2016, 13:57

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking