Cheesecake cu jeleu de fructe
Postat de andaoana in Prajituri 25 Mar 2015 | 6574 vizualizari
Imi plac deserturile facute cu branza, iar in combinatie cu fructe sunt si mai bune . Jeleul de coacaze pe care l-am folosit eu este racoritor si ii da si un aspect mai deosebit. Nu este foarte dulce deoarece eu incerc sa reduc cantitatea de zahar si se poate opta pentru folosirea de branza cu continut scazut de grasime.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 25.03.2015, 14:57
Ce bine arata (emoticon pofticios)
la 25.03.2015, 15:06
Ai fost la cules de cocazute?
la 25.03.2015, 15:18
bun, bun!
la 25.03.2015, 15:28
da Cleme , le-am cules din congelator ca prea stateau relaxate acolo
la 25.03.2015, 15:35
ce bine arata
la 25.03.2015, 15:40
Ce bunatate!
la 25.03.2015, 15:47
E foarte buna! Si mie imi plac astfel de combinatii!
la 25.03.2015, 15:51
Foarte fain! eu mai nou, cand fac cheesecake, topesc maxim 100 gr unt, si adaug lapte. Untul ala este la fel de rau precum zaharul. Important e sa se lege compozitia de biscuiti.
la 25.03.2015, 16:18
Preferatul meu! Si eu fac la fel ca si Laura si aleg untul cel mai slab
la 25.03.2015, 16:59
un deliciu
la 25.03.2015, 17:06
delicios
la 25.03.2015, 18:38
numai bunatati cat vad cu ochii.....
la 25.03.2015, 18:47
bun tare
COMENTEAZA