Cheesecake cu jeleu de fructe

Postat de andaoana in Prajituri
25 Mar 2015 | 6574 vizualizari

Imi plac deserturile facute cu branza, iar in combinatie cu fructe sunt si mai bune . Jeleul de coacaze pe care l-am folosit eu este racoritor si ii da si un aspect mai deosebit. Nu este foarte dulce deoarece eu incerc sa reduc cantitatea de zahar si se poate opta pentru folosirea de branza cu continut scazut de grasime.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 25.03.2015, 14:57
Ce bine arata (emoticon pofticios)
la 25.03.2015, 15:06
Ai fost la cules de cocazute?
la 25.03.2015, 15:18
bun, bun!
la 25.03.2015, 15:28
da Cleme , le-am cules din congelator ca prea stateau relaxate acolo
la 25.03.2015, 15:29
la 25.03.2015, 15:35
ce bine arata
la 25.03.2015, 15:40
Ce bunatate!
la 25.03.2015, 15:47
E foarte buna! Si mie imi plac astfel de combinatii!
la 25.03.2015, 15:51
Foarte fain! eu mai nou, cand fac cheesecake, topesc maxim 100 gr unt, si adaug lapte. Untul ala este la fel de rau precum zaharul. Important e sa se lege compozitia de biscuiti.
la 25.03.2015, 16:18
Preferatul meu! Si eu fac la fel ca si Laura si aleg untul cel mai slab
la 25.03.2015, 16:59
un deliciu
la 25.03.2015, 17:06
delicios
la 25.03.2015, 18:38
numai bunatati cat vad cu ochii.....
la 25.03.2015, 18:47
bun tare
la 25.03.2015, 19:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking