Cheesecake cu jeleu de struguri

Postat de sufletista in Dulciuri
18 Iul 2015 | 5661 vizualizari
Cheesecake cu jeleu de struguri

Ingrediente

  • 300 g biscuiti
  • 150 g unt topit
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g frisca
  • esenta de vanilie
  • 150 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de struguri
  • 300 g compot de struguri
  • 1 plic gelatina

Mod de preparare

Maruntim biscuiti cu ajutorul blenderului,peste ei adaugam untul topit si amestecam pana ce biscuiti abosrb untul,

Tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara,adaugam biscuiti si cu ajutorul unei canite,linguri apasam foarte bine astfel incat blatul sa fie uniform.

Dam tava la frigider pana vom pregati umplutura,

Pentru umplutura mixam branza de vaci pana devine cremoasa,adaugam zaharul pudra,esenta si mai mixam pana ce se topeste zaharul,

Adaugam frisca mixata,amestecam bine dupa care adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic(eu folosesc apa cat sa acopere granulele)amestecam bine.

Turnam compozitia in tava,niveam si dam la rece 2 ore,

Pentru jeleu-intr-o cratita adaugam compotul de struguri(fara fructe)si punem pe foc sa se incalzeasca putin.

Intre timp pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic,adaugam peste siropul caldut,amestecam bine lasam cca 3 min la temperatura camerei(pana incepe sa se inchege)

Scoatem tava de la frigider si adaugam deasupra struguri(din compot)si turnam siropul deasupra

Dam din nou la frigider pana ce se intareste  bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu de struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi braziliene

Postat de merisor67

Desert gogosi braziliene

Pregătim aluatul pentru gogoși cu glazură de cacao și nucă de cocos Separăm gălbenușurile de albușuri, iar albușurile le punem într-o caserolă și le dăm la congelator, pentru...

Citeste continuarea

Clatite cu dulceata

Postat de Oana

Clatite cu dulceata

Se bat ouale cu zaharul vanilat si cu un praf de sare, cu ajutorul unui tel. Se incorporeaza uleiul si apoi cate putin din laptele sau apa minerala. Se adauga faina in ploaie, amestecand continuu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2015, 22:26
Ce frumos e
la 18.07.2015, 22:26
Ce bunatate!
la 18.07.2015, 22:27
Bun, frumos si racoritor!
la 18.07.2015, 22:30
la 18.07.2015, 22:41

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking