Cheesecake fara coacere cu ananas

Postat de Meea in Dulciuri
20 Apr 2016 | 4710 vizualizari
Cheesecake fara coacere cu ananas

 De obicei cu branza de vaci fac prajitura  sau papanasi,insa de data aceasta am avut pofta pe ceva mai fresh: cheesecake cu ananas-fara coacere! Este a doua oara cand fac cheesecake,prima data l-am facut la cuptor si am sa mai repet o data reteta inainte sa o scriu pe blog,din motive de siguranta:)). Cheesecake-ul cu ananas este usor dulce si rapid de facut. Nu necesita "studii superioare" ci doar un strop de dragoste si pofta:)). 
         Tocmai mi-am cumparat un cantar electronic,sa vad si eu cat la suta am muschi/apa etc,insa nu-i prea bun! Stiti de ce?Pentru ca,cantarul care arata kg mai putine este cel mai bun:)). M-am prea lasat dusa de val cu prajitureala si incerc sa ma adun,ori ma aduna kg in plus:)). Curand am sa revin cu retete mai simple pentru stomac, ceva care sa ne linisteasca dupa masa de Paste:)

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 200g biscuiti
  • 80g unt
  • 600g branza de vaci
  • 100g zahar pudra
  • 330 ml frisca lichida
  • gelatina
  • vanilie
  • ananas,mure

Mod de preparare

         Topim untul si il adaugam peste biscuitii maruntiti in blender. Amestecam bine,pana ce biscuiti se leaga si se pot modela. Putem folosi o tava cu peretii detasabili sau punem inelul detasabil pe un platou (eu asa am facut). Pe fundul platoului punem amestecul de biscuitii si pasam cu degetele sau un pahar,sa se aplatizeze bine. Dam la frigider pana cand pregatim crema.

     Mixam branza cu 30ml frisca lichida pana incepe sa se lege cat de cat.
        Separat,mixam cei 300ml de frisca lichida ramasi. Dupa ce frisca s-a format,adaugam si zaharul pudra si mixam pana cand acesta s-a topit. Punem branza peste frisca si amestecam usor,de jos in sus. Adaugam si vanilia.

   Granulele de gelatina le punem intr-un vas cu apa putina (cat sa le acopere). Lasam sa se umfle,dupa care punem gelatina la microunde pentru cateva secunde,pana cand granulele s-au topit.
Atentie sa nu fiarba!
        Adaugam gelatina peste amestecul de branza.
        Scoatem tava din frigider si intindem peste blatul de biscuiti crema de branza. Decoram cu felii de ananas si in mijlocul feliilor punem mure.

Dam cheesecake-ul la frigider pentru cateva ore apoi putem sa il dam gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert inghetata de ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert inghetata de ciocolata

Intr-o cratita puneti galbenusurile cu zaharul si le amestecati. Adaugati laptele treptat, invartiti continuu pana incorporati tot laptele. Puneti amestecul pe foc, focul sa fie mic, amestecati...

Citeste continuarea

Pasca traditionala cu branza si stafide

Postat de Pungasa_Rogue

Pasca traditionala cu branza si stafide

Inainte de a va apuca de lucru, ar fi bine ca toate ingredientele sa fie la temperatura camerei. Aluat:  Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, 5 linguri de lapte caldut si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2016, 20:54
bun!
la 20.04.2016, 21:05
la 20.04.2016, 21:06
O incerc pt masa de Paste.
la 20.04.2016, 21:10
la 20.04.2016, 21:11
Ador cheesecake-ul!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking