Ingrediente
Blat:
- 300g biscuiti digestivi
- aproximativ 150g unt topit
Crema:
- 1kg branza de vaci Pilos
- 200ml frisca lichida
- 1 intaritor de frisca
- 5 linguri de miere
- 1 plic gelatina Dr.Oetker
Mod de preparare
Punem biscuitii digestivi in robot si ii maruntim bine. Ii turnam intr-un vas si ii amestecam cu untul topit.Turnam intr-o tava rotunda si aranjam uniform cu mainile pe fund (optional si pe margini).
Batem frisca cu intaritorul,turnam branza,mierea si amestecam (gustati, si daca nu vi se pare suficient de dulce mai puneti miere). Preparam gelatina conform instructiunilor de aici (http://www.stickyfingers.ro/gelatina/) , iar cand s-a racit o adaugam la crema. Amestecam bine si turnam apoi in tava peste blatul de biscuiti.Nivelam. Dam la rece pana urmatoarea zi dupa care putem savura.
Mie imi place sa-l fac simplu ca apoi sa pot pune ce vreau eu pe el: gem (capsuni, zmeura,afine etc.), finetti , sos de caramel,nuci caramelizate etc. (orice va place)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake simplu la rece" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|