Chesscake
Postat de sandytza in Prajituri 9 Iun 2009 | 6082 vizualizari
Bun bunuta
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 10.06.2009, 01:47
reteta"pas cu pas".este branza de vaci,cumva?!cu philadelphia sau ceva asemanator+frisca lichida iese mai compacta!am incercat si cu si cu.oricum,arata bine,este dulce?
la 10.06.2009, 10:56
eu u branzade vaci nu recomand ca nu e la fel gustul dupa parerea mea. cand am is ceva asemanator m-am referit asemanator la philadelphia . Adica Almete sau din astea creme de branza nu mai stiu c marca se mai gaseste pe la noi.
la 10.06.2009, 18:05
supersalivez deja! cred ca este tare gustoasa combinatia! 5 furculite !
la 24.06.2009, 17:13
e f f f bunaaa...si eu am invatat sa o fac numai ca stratul de crema de branza eu infac mai micut si imi place sa folosesd dulceata de zmeura sau capsuni.
la 26.06.2009, 04:22
Multumesc Bucataras .
Simonik si eu il fac de obicei mai subtire stratul dar acum am ales o tava mai mica ca de obicei deaia a iesit asa si mi-am dat seama ca imi place mai mult asa.
COMENTEAZA