Chesscake

Postat de sandytza in Prajituri
9 Iun 2009 | 6082 vizualizari

Bun bunuta

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 10.06.2009, 01:47
reteta"pas cu pas".este branza de vaci,cumva?!cu philadelphia sau ceva asemanator+frisca lichida iese mai compacta!am incercat si cu si cu.oricum,arata bine,este dulce?
la 10.06.2009, 10:56
eu u branzade vaci nu recomand ca nu e la fel gustul dupa parerea mea. cand am is ceva asemanator m-am referit asemanator la philadelphia . Adica Almete sau din astea creme de branza nu mai stiu c marca se mai gaseste pe la noi.
la 10.06.2009, 18:05
supersalivez deja! cred ca este tare gustoasa combinatia! 5 furculite !
la 24.06.2009, 17:13
e f f f bunaaa...si eu am invatat sa o fac numai ca stratul de crema de branza eu infac mai micut si imi place sa folosesd dulceata de zmeura sau capsuni.
la 26.06.2009, 04:22
Multumesc Bucataras .
Simonik si eu il fac de obicei mai subtire stratul dar acum am ales o tava mai mica ca de obicei deaia a iesit asa si mi-am dat seama ca imi place mai mult asa.
la 05.03.2011, 10:48
la 13.09.2011, 14:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking