Ingrediente
- 1 piept pui mare
- 2 oua
- 2 lingurite mustar
- 2 linguri lapte
- 2 linguri faina
- sare
- piper
- 1 lingura mix Mixcondimente
- ulei ( pentru prajit )
Mod de preparare
Mix-ul de condimente folosit contine: rozmarin, salvie, dafin, usturoi, oregano, patrunjel, busuioc.
Pieptul de pui il taiem in doua. Il dezosam si indepartam toata partea grasa si pielitele.
Taiem apoi pieptul de pui fasii potrivite ca grosime.
Intr-un bol batem spuma ouale cu ajutorul unui tel . Adaugam laptele, mustarul, condimentele, faina, sare si piper dupa gust.
Amestecam bine. Obtinem astfel o compozitie de consistenta unei smantani.
Intr-o tigaie incingem bine ulei de floarea soarelui.
Punem fasiile de piept de pui in bolul cu compozitia de oua.
Cand uleiul este bine incins luam fasii de pipet de pui si le prajim in ulei, sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.
Le scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces.
Se servesc calde sau reci.
Noi le-am servit alaturi de sos tartar,sos ketchup si sos de iaurt cu usturoi .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken fingers" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
|