Ingrediente
- piept de pui,
- capere
- unt
- lamaie
- 2-3 ling de faina
- sare piper busuioc
- ulei de masline
- ciuperci
- usturoi
Mod de preparare
pieptul de pui se feliaza putin mai gros decat la snitele se sareaza si se da prin faina amestecata cu piper si busuioc
in tigaie am pus la topit untul cu ulei de maslina (cam 3 linguri de ulei)si am prajit feliile de pui dupa ce s-au prajit se scot pe un platou si se tin la cald (eu le-am acoperit cu folie)
adaugati jumate de pahar de vin(sau supa de pui ), caperele (se pun in functie de gust), cateva linguri de zeama de lamaie la ce a ramas in tigaie ,usturoiul tocat si ciupercile taiate felii (am avut cam 6 ciupercute )si amestecati bine ca sa se desprinda tot ce s-a lipit de fundul tigaii, plus o bucatica de unt si lasati la foc pana se inmoaie ciupercile Turnati peste feliile calde de pui, si gata
noi l-am servit cu conopida gratinata
Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|