Chifeletti

Postat de xana in Aperitive / Garnituri
16 Dec 2013 | 6350 vizualizari

Chifeletti sunt un fel de gnocchi prajiti, originari din Italia, din regiunea Venezia Giulia si se mananca de obicei ca garnitura sau chiar aperitiv. Cu toate ca prefer sa fac gnocchi cu cartofi copti, va las si reteta cu cei fierti.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 16.12.2013, 15:52
la 16.12.2013, 16:00
Ce buni trebuie sa fie Eu as pune chimin in ei . Dar poate nu ar mai fi aceiasi reteta . Poate ne spui tu daca se pot condimenta cu diverse ?
la 16.12.2013, 16:05
Da, Mihaela, eu zic ca ar fi foarte buni cu chimen, la reteta cealalta eu am pus usturoi copt si mi-a placut mult. Cred ca si cascaval ar merge dupa ce se pune faina.
la 16.12.2013, 16:09
Merită încercat, pe de o parte că-i uşor de realizat reţeta, pe de altă parte pentru gustul bun.
la 16.12.2013, 16:18
Nu stiu eu din astea,asa ca doar..
la 16.12.2013, 16:21
la 16.12.2013, 16:23
la 16.12.2013, 16:41
super sunt
la 16.12.2013, 16:51
la 16.12.2013, 17:11
la 16.12.2013, 17:16
buna idee!
la 16.12.2013, 17:41
la 16.12.2013, 18:01
la 16.12.2013, 18:07
la 16.12.2013, 18:10
interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking