Chifle cu faina integrala

Postat de Nadyne in Piine
22 Oct 2016 | 4770 vizualizari

De ceva timp, folosesc faina integrala in foarte multe din preparatele de panificatie si patiserie. Am inceput s-o apreciez, fiind evident mai sanatoasa decat cea alba.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 22.10.2016, 20:12
Sunt foarte bune. O sa servesc si eu!
la 22.10.2016, 20:36
Pot sa dau semintele jos?
la 22.10.2016, 20:48
Rocsi, cu drag!
la 22.10.2016, 20:50
Cum sa nu, Clementina!
la 22.10.2016, 21:15
la 22.10.2016, 21:21
mie-mi faci si cu semintele date jos de Clementina )
la 23.10.2016, 08:45
Bune! Si mie imi plac tot cu seminte.
la 23.10.2016, 09:47
Facem si cu si fara!
la 23.10.2016, 13:34
Ce bune sunt si goale!
la 24.10.2016, 16:58
foarte bune!
la 24.10.2016, 23:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking