Chifle cu legume si carnaciori

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
18 Iun 2015 | 3336 vizualizari
Chifle cu legume si carnaciori

Ingrediente

  • 400 g legume congelate(morcov,ardei,mazare,porumb,broccoli)
  • 100 g cascaval
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 2 carnaciori medii
  • 3 chifle
  • sare,piper

Mod de preparare

Intr-un vas punem apa la fiert.Cand fierbe apa adaugam legumele. Lasam sa fiarba cateva minute.Eu le-am uitat pe foc si broccoli s-a cam sfaramat.Legumele fierte le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem partea de jos a chiflelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt partea exterioara a chiflelor.

Amestecam legumele  cu cele 2 oua batute, cascavalul ras si carnaciorul taiat rondele.Am oprit feliute de carnaciori si cascaval ras pentru ornat.

Asezam chiflele intr-un vas uns cu unt.Punem compozitia de legume in fiecare chifla, apoi ornam cu cascaval ras si felii de carnacior.

Introducem la cuptor la foc mediu aproximativ 40 minute pana se rumenesc carnaciorii.

Servim chiflele calde sau reci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu legume si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Postat de Oana

Aperitiv rosii umplute cu feta si ardei copt

Branza feta se sfarama intr-un bol cu furculita. Se adauga ardeiul copt tocat cubulete, catelul de usturoi dat pe razatoarea mica, patrunjelul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper...

Citeste continuarea

Bulgarasi cu Miez de lapte

Postat de Ina

Bulgarasi cu  Miez de lapte

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2015, 13:10
Yammi!
la 18.06.2015, 13:26
Daca sunt cu carnaciori eu subscriu neconditionat
la 18.06.2015, 13:27
la 18.06.2015, 13:31
super bune
la 18.06.2015, 13:40
Arata grozav!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking