Ingrediente
- 2 chifle
- cremă de brânză
- 6 bucăți mozzarella mini
- 4 măsline
- 6 roșii cherry
- 2 gălbenușuri
- Pentru decor:
- frunze proaspete de busuioc
Mod de preparare
Se fierb tari două ouă și când sunt gata, se răcoresc, se decojesc și se folosște numai gălbenușul.
Se spală roșiile chery, se șterg cu hârtie absorbantă și se pregătesc măslinele.
Chiflele se taie la orizontală în două bucăți. Se scobește interiorul jumătății de chiflă care va sta la bază (ca să încapă ”surprizele”) și se unge cu cremă de brânză.
Se unge cu cremă de brânză și ”capacul” (jumătatea superioară de chiflă) care va ascunde surprizele.
Se pun ”surprizele” (câte 3 mini mozzarella, un gălbenuș, două măsline și o roșioară cherry) în scobitura unsă cu crema de brânză. Se decorează cu frunze proaspete de busuioc.
Se acoperă pe jumătate ”surprizele” cu jumătatea superioară de chiflă și se mai pun câte două-trei roșioare cherry pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|