Chifle de hamburger

Postat de JustLoveCookin in Piine
10 Noi 2010 | 16790 vizualizari

Din cand in cand,cu totii simtim nevoia de un hamburger, in special cei mici.Si cum nimic nu e mai sanatos si mai bun decat mancarea facuta in casa,astazi va recomand reteta de “Chifle de hamburger”.Cresc foarte mult si sunt atat de pufoase…Raman moi si proaspete pentru 2-3 zile daca le puneti intr-o punga inchisa ermetic.Le puteti conserva si in congelator.Dupa ce le scoateti din cuptor,le lasati pe un gratar la racit,apoi le puneti intr-o punga bine inchisa in congelator.Cand vreti sa le folositi,e de ajuns sa le scoateti cu cateva ore inainte,la temperatura camerei,iar apoi sa le dati la cuptor pentru cateva minute,chiar si microunde sau sa le tostati.Vor fi exact ca cele proaspat facute.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 03.05.2014, 23:47
Eu cred ca cu oul se unge chifla ,nu sunt sigura!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking