Chifle si scovergi umplute cu urda si marar
Postat de Toamna07 in Piine 5 Mar 2014 | 5481 vizualizari
Dragilor,am descoperit cel mai bun aluat din care putem prepara atat scovergi pufoase cat si niste chifle fragede umplutem, la cuptor.
Este un aluat exceptional.L-am probat prajit in baie de ulei si copt la cuptor.La prajit au iesit niste scovergi super gustoase,zici ca erau gogosi din acelea de la gogoserie,se umfla si raman goale la mijloc.Minunate.
La cuptor,din acelasi aluat, am facut niste chifle umplute cu urda aromata cu marar si chimen;au iesit grozave.Am pastrat o chifla,am vrut sa vad cum se prezinta dupa 3 zile;va spun ca era la fel de frageda ca in prima zi.
Incercati,le puteti umple cu ce doriti,branza dulce cu stafide,legume,carne,marmelada...
Inapoi la reteta
|