Chifle si scovergi umplute cu urda si marar

Postat de Toamna07 in Piine
5 Mar 2014 | 5481 vizualizari

Dragilor,am descoperit cel mai bun aluat din care putem prepara atat scovergi pufoase cat si niste chifle fragede umplutem, la cuptor. Este un aluat exceptional.L-am probat prajit in baie de ulei si copt la cuptor.La prajit au iesit niste scovergi super gustoase,zici ca erau gogosi din acelea de la gogoserie,se umfla si raman goale la mijloc.Minunate. La cuptor,din acelasi aluat, am facut niste chifle umplute cu urda aromata cu marar si chimen;au iesit grozave.Am pastrat o chifla,am vrut sa vad cum se prezinta dupa 3 zile;va spun ca era la fel de frageda ca in prima zi. Incercati,le puteti umple cu ce doriti,branza dulce cu stafide,legume,carne,marmelada...

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 05.03.2014, 17:02
Wooooowww!!!
la 05.03.2014, 17:45
Ce-as mai gusta din ce ai facut acolo!
la 05.03.2014, 17:47
Astea-s bune rau de tot!
la 05.03.2014, 18:13
mmm delicioase!!
la 05.03.2014, 18:17
vai ce bunatate!!!!!
la 05.03.2014, 18:21
Super!
la 05.03.2014, 19:21
la 05.03.2014, 19:41
Cat de bine arata!
la 05.03.2014, 20:11
la 06.03.2014, 09:33
ce bune trebuie sa fie , la favorite cu ea
la 06.03.2014, 11:37
la 07.03.2014, 14:39
cred si eu ca e pufos si bun, dupa ingrediente zici ca e cozonac
la 13.03.2014, 18:33
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking