Ingrediente
- 3 chifle
- 3 felii mazzarela
- 1 morcov mic
- 1/2 ardei gras
- 2 felii șuncă presată
- 3 ouă
- 50 g. cașcaval Delaco
- o roșie pentru decor
- 50 g.unt pentru uns tava
Mod de preparare
Pregătim ingredientele pe masa de lucru.
Feliem 3 bucăți mozzarela.
Șunca presată o tocăm mărunt.
Ardeiul spălat îl tocăm marunt.
Morcovul curățat,spălat îl dăm pe răzătoarea mică.
Cașcavalul îl radem pe răzătoarea mică.
Luăm chiflele,le tăiem partea de deasupra (ca un capac) și scoatem miezul .
Așezăm o felie de mozzarela,ardei,morcov,sunca si un ou.
Presărăm cașcaval pe fiecare chiflă.
Luăm o tavă de yena,o ungem cu unt și punem chiflele umplute.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|