Chiftele cu inima de branza cu cartofi la cuptor(cina)

Postat de rivka in Vita
14 Mar 2010 | 6880 vizualizari

pt formele cartofilor m-am inspirat de aici de pe site , sunt incantata de ei , din resturile ramase de la taierea cartofilor pana s-a facut mancarea in cuptor, i-am prajit si i-am mancat cu maioneza si ketchup :D

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 15.03.2010, 09:59
Foarte frumos.
la 22.03.2010, 17:54
superb... mai Rivka, ti-ai "tras" pantofi noi?
la 30.03.2010, 11:47
Super arata Rivka si eu fac cartofi prajiti toate formele si exact cum zicea Nadina resturile le fac piure nota maxima de la mine.
la 13.04.2010, 18:43
foarte frumoasa cina!
la 08.02.2011, 14:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking