Ingrediente
- Pentru chiftele
- 600 g pulpa de porc
- 30 g pesmet
- 1 ou
- 50 ml.ulei
- CONDIMENTE PENTRU CHIFTELE de la DELIKAT
- Pentru sosul de rosii
- 200 ml.suc de rosii
- 1 lingura pasta de rosii
- 2 linguri ulei
- 1 lingura faina
- 1 lingurita AMESTEC DE IERBURI ITALIENE de la DELIKAT
Mod de preparare
Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust.
Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei pana devin aurii.
Pentru sosul de rosii punem intr-un vas la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin, apoi punem sucul si pasta de rosii amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase, cand este aproape gata, adaugam si o lingurita cu Amestec de ierburi Italiene de la Delikat.
Se servesc chiftelele cu sosul de rosii ca atare, cine doreste poate face si o garnitura de cartofi prajiti sau piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|